Information

Saknar du någon info, kontakta oss på 044-10 02 55 eller info@stadshotelletkristianstad.se.

Praktisk information

Stadshotellet är ett kontantfritt hotell.
Incheckning från 15.00 Utcheckning senast 12.00
Reception är bemannad mellan 05-22.
Frukosttider Måndag – Fredag 6.30-9.30 Lördag – Söndag 7.30-10.00

Vi erbjuder bagagerum till alla våra gäster före, under och efter er vistelse. Alla våra gäster har fri tillgång till vårt snabba fibernätverk.

Rökfritt

Hela Stadshotellet med alla rum och övriga lokaler är helt rökfritt. Detta inkluderar även elektroniska cigaretter och örtprodukter för rökning. Röknings sker på särskilt anvisad plats utomhus. Vid överträdelse debiterar vi 2 500:- i röksaneringskostnad, skulle dessutom brandlarmet utlösa debiterar vi även kostnaden vi blir debiterade av räddningstjänsten för utryckning och insats.

Mat

Varje kväll har alla hotellgäster 10% rabatt på Lilla P och O´learys mot uppvisande av voucher som lämnas ut vid incheckning. Vi gör vårt bästa för att tillgodose alla våra gästers behov och önskade dieter. Det är viktigt att kontakta hotellet på förhand för att säkra att vi har möjlighet att tillgodose era önskemål.

Alkoholhaltig dryck

All verksamhet vid Stadshotellet har serveringstillstånd, detta innebär att medtagen alkoholhaltig dryck ej får förtäras i allmänna utrymmen. Dryck finns att köpa i baren eller beställas till rummen i enlighet med vårt serveringstillstånd.

Parkering

Direkt i anslutning till hotellet finns en allmän parkering. Denna är avgiftsfri på kvällar och helgdagar. Mot en mindre avgift erbjuder vi även garageplatser i en fastighet ca 100m bort, dessa bokas antingen i förväg eller vid ankomst.

Husdjur

Vi på Stadshotellet välkomnar era fyrfotade vänner mot en mindre avgift. På vårt hotell finns ett antal rum avsedda för dig som reser med ditt sällskapsdjur. Kontakta oss via telefon innan ni genomför er bokning för att säkra att det finns rum tillgängliga specifikt för djur. För ledarhund tas det inte ut något tillägg mot uppvisande av intyg.

Tillgänglighet

Stadshotellet har ett begränsat antal tillgänglighetsanpassade rum, för att boka kontaktar du oss direkt via telefon, 044-10 02 55, eller via mail, info@stadshoteleltkristianstad.se. Självklart har vi även rum anpassade för dig med allergier. Det är dock viktigt att du kontaktar hotellet före du bokar för att säkra att ett sådant rum finns tillgängligt.